kehidupan ini tiada benda yang kekal.

Wednesday, December 29

kawan...

Kawan tu bkn mcm main FUTSAL
Mula2 keja...dah dapat "SEPAK"

Kawan tu bkn macam main SKATE
Mula2 gosok..pas2 "PIJAK"

Kawan tu bukan macam main RAGBI
Mula2 tangkap..dah dapat "TENDANG"

Kawan tu bukannya macam PAMPERS
Dah pakai,"BUANG"

KAwan tu bukannya macam barang KEMAS
Waktu Baru Beli PAKAI
Dah Sengkek,"GADAI"

Kawan tu bukan macam PELANGI
Hari cerah xde.Hujan gerimis baru "MUNCUL"

p/s;  
statement ney aku copy dri status member aku kt fesbuk okey!
(ade masalah ker????)
nape aku copy??HAHA
sebab aku rase mende ney memg ade betol nyer!!
so, aku ske bace statement ney sgt (:
kpd pemilik status tuu HAHA sowie aku curik eh kwn ;P
&& kpd yg terase! maap tidak d tuju kn utk anda okeyyy
ily enemy!!! MUAXH!! HAHA

Monday, December 27

si cumel away from melaka!

hye yawwwwwwww!
today posting aku sal "si cumel" HAHA ape la yang cumel tuuuu?? HAHA siyezly aku gyler hapy dpt mende alah ney HAHA mane ta ney da kne tipo smpi lebam gak aku d sebab an ole2 dari syg aku ney HAHA waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa** giler syg kt laki aku sebab nk gak beli an aku ole2 HAHA tacink wey! siyez aku egt die ney ta romentix HAHA skali ha hambek kaw! dpt mende yg gyle swiet dri die tuuu (sweiet sgt kah? swiet sgt okeyy bgi aku!!) HAHA

AL-KISAH nyer die pergi bercuty kt melaka!! woah!! pegi bercuty ta bawak aku!!!! tpi xpela fmily trip an SO, ta kan nk ikut jugak! HAHA gler ta malo name nyer HAHA then die pown g holiday tu && tgl an aku d klang.. HAHA since die berade kt sne ta habis2 gado! HAHA de je mende ta kne an.. hmppp sowie la syg! mood ta betol then u plak jadi mangse keadaan! HAHA then u still berjalan d sne && ta kesah la sy majok pown an HAHA hey die pegi berjalan kt sane kalah saya okeh.. nek bot la! pegi kota a'famosa la! HAHA jonker walk la! macam2 la die ney && paling kejam die siap mms die minom air blog febret sy plak! wahhhhh! nk jugak! HAHA


wah! muke ceria nmpk ehhhhh HAHA 
ops! spe makcik kt sblh tuuu 
HAHA 

wink! blue coral febret aku HAHA

okeh la aku mgaku d tipo && tertipo yeww! mane ta nyer die kate die da bli an ole2 tok aku! okey fine aku pown tertunggu jugak ape la die beli an tuuu HAHA teka la die beli per??? HAHA die kate die beli an cencaluk 2botol tok aku HAHA wah!!! da kecewa da time tuuu! cencaluk je??? (HAHA dlm hati aku berkate2) tp ta pe la wey syg punye pasal an ta kesah la pe pown die nak bgi! HAHA then aku pown saba menanti kepulangan die! HAHA padahal sempat lagi aku g berjalan nan fmily aku kt bukit cerakah, shah alam! (tu name nyer tguu die balik la sgt) HAHA die mule kecewe wey.. yela mungkin ta dpt nk jmpe an! mane ta nyer die yg xcited sgt nk bg aku cencaluk 2botol die tu HAHA

haha d sebab an syg pnye pasal aku soh mak aku balik lu && die pickup aku kt sane... HAHA gle muke ceria ble nmpk je aku HAHA (prasan gile an aku! HAHA) && ble smpi kt teeet* (tempat d rahsia kn) HAHA die pown bgi la aku ole2 tuuuu wah! giler tersengeh aku wey! mane ta nyer, bkn cencaluk yang aku dapat! wah! ble tgok kate2 kt bantal cumel tuuu ag la wat aku terharuuuuu HAHA gile meleret aku sengeh HAHA ta kesah la pastuuu hujan lebat yang membasahi aku HAHA

bantal cumey ney si die da bagi name pulak! mule2 die bgi mr.cencaluk tp aku ta taw tibe2 die ubah pikiran bgi name "mr.albert cencaluk" plak HAHA ske sgt kot!!! hey, org giler je ta ske dpt mende yg cumel cam ney! HAHA byak gak kumen2 kt fesbuk yg memuji && suwo aku buang mende ney HAHA egt aku nk buang ke mende cumel ney?? nk bawak tido sme pown syg wey! okey nk bawak kua pixh aku nan bantal cumel tuuuuuuu HAHA


tadaaaaaaaaaaaaaaaa !!
HAHA ney la mr.albert cencaluk aku tuuuuu
thx yawwwwwww syg
sy sgt ske kn yer!!


...................................................
tad ollllllllllll today
thx reader's

Friday, December 24

mereka

salam. hyep readers! agak lame an aku x update belog HAHA maklum la xde bahan nk d buat cerite.. btw, today aku nk cite ckit sal housemate's && classmate's yang aku agak rindu HAHA mlm tadi di sebab an period pain so aku memg xbuley nk tido wey.. so aku pown belek2 la phone aku ney HAHA guess what?? OMG! aku jmpe kenangan aku! awwwwww** tacink an HAHA && sebenar nyer mlm td de someone tnye sal housemate's aku yang aku slalu bersame HAHA OPS! xmo pikir len wey.. && bukan da bad things okeyyy HAHA m not "makcik" yang suke membebel sal bnde x perlu HAHA (pdahal aku ah paling kalut klau de howt stowi!)

so aku nk cite la pasal classmate's aku yang aku gle vavi rindu wey! aku ase mse aku sem1 de sorg je kot yg aku ley aggap bff aku HAHA && since aku da meningkat dewasa ney aku memg ataw lebih kurang ta suke nk tambah kawan kot wey (bkn bajet okeyy) soo nan roomate's time kt kamsis pown aku agk xrapat tpi siyez die baik && comey aw.. kite owg ney xpenah tido bilik kte owg tuu HAHA bukan ta penah lgsg la an tpi boley d kire wey HAHA persoalan?? kt mane aku tompang tido??? HAHA jawapan nyer! aku pegi menompang bilik che'qa yang aku syg tuu HAHA && roomate's die baik sgt.. padahal AJK kamsis tuu then klau de pape.. kte owg ah dpt taw dlu HAHA eqa ney siyez baik wey xkesah ah slalu marah aku pown biase la da menompang an tp aku wt cam bilik sendiri plak.. die gak la slalu mgadap muke aku siang ke mlm ke ape ke.. balik klang pown msty tompang die HAHA mandi pown die tolg teman wey! thx syg!

sumpah klaka bile engat balik cam ane aku jmpe eqa time kt poli wey.. maklom ah aku ney memg payah nk keep in touch nan mber ble da jao.. tu memg pragai aku yang ta dapat d sangkal okeyyy.. nk stowi morry kit cam ane aku jmpe eqa ney eh! SUMPAH! giler segan time mule2 tegor die.. mane ta nyer agak muke kelangsian yang terpancar kt muke makcik ney ble aku tegor die wey HAHA die cam xkenal aku plak HAHA nak taw cam ane aku kenal makcik ney?? HAHA teka ah! HAHA ta dapat la tu... okey mey aku g taw eh SITI NURATIQAH BT ADAM ney sahabat terhebat aku dari skola rendah sampai la ke skola menegah aw sebelom aku pindah skola teknik an HAHA gile ta tacink time jmpe die?? HAHA siyez aku da jmpe geng aku aw.. so mby tu la punce aku suke wt kepale sendiri time kt kamsis dulu.. de je masalah nk melekat sampai warden pown kenal aku! 

gile nakal kt kamsis kot! sampi de 1kes aku masuk je 1 tmpt ktorang slalu berkumpol de budak kne histeria HAHA bkn nk bangge okeyy! 2 pown kes aku sorg2 je xpegi p.i && bergelapan sorang2 dalam bilik aku HAHA kantoi plak aku xpegi time dorg ney wt spotcek kdtgan HAHA kompem2 la aku bilik aku kene gegar! HUH! cian dorg dpt budak bermasalah cam aku ney HAHA time dorg gegar bilik aku 2 pown dorg xley nk bukak pintu && dorg agk pelek wey pastu dorg panggil name aku HAHA aku plak buley je sahot balik pastu bukak kn pintu dgn selambe tanpe rse pape HAHA kerek ta aku?? HAHA 

thenn, taw pe dorg nmpk time aku bukak pintu??? jeng jeng jeng! HAHA dorg nmpk de mende sblh aku wey.. tp siyez aku ta de rase pown pape.. aku pown ekot la dorg pegi tmpt yg d tuju wey && menuju ke sane plak dorg de tnye aku "fatyn ok???" dorang tnye sbb dorg da nmpk bnde tuuu tp aku plak carik alasan sbb tkot kne marah/maki so kate la "emm,pening la" pastuuuu ble masok je aku baru dudok kejap! hah! hamek de budak menjerit2! pastuu bley plak nk sala an aku HAHA btw, sowie la aku mntk maap sgt wt hal okeyh. tp windu gle kamsis kot && banyak ag masalah dari penampilan diri nan rambot pe la.. pastu kantoi cite bukan2 pastuu kuat2 tgh2 malam sampi warden rekod la.. ahhhh! byak gle! (sowie bkn nk cite sal kejahatan aku, tp refresh kenangan wey HAHA)

adeh! ==" ade ag sorg wey kang tacink lak makcik ney! die ney plak name NURUL SHAFIKA BT ZUHAIMI && makcik ney aku knl pown kt skola menengah HAHA ney name skola menengah aku wey S.M.K (P) RAJA ZARINA, pelabuhan klang. HAHA nk taw x sbenar nyer kite org ney geng kowt kamcing gle tenok ah HAHA klau kt skola menegah dulu aku ah leader kadet bombe dorg.. && puak2 aku ramai gle okeyyy time skola && kebanyakan dak2 bombe HAHA && skola rendah yang berjaye temu an aku nan si che'qa 2 S.K ST ANNE'S CONVENT, pelabuhan klang HAHA so mane de dorg situ la de aku tp dorg ney dak "PERD" HAHA (accounting gitu) so tersisih la aku kdg2 d sebab kn clss yg ta sme!
ney ah makcik paling aku syg!HAHA 
syg gyler dorg 

selesai suda la pasal kamsis tuuu kang cite lebih2 kate aku over plak HAHA so aku nk stowie sal classmate's aku yang gle2 rapat wey! dari aku sem1 sampai la ke sem4 HAHA da la name pown sme weyh && siyez! syg die kot! die la yang bername NUR FATIN NAJIHAH BT ABDUL MAJID wah! name penoh gitu! HAHA die ney memg ta berkire lgsg awww siyezly die ney makcik paling cepat mengelabah ble de pape HAHA tp otak die wah cam kamus klau hafal modul! kenal nan die pown agk kerek wey aku time 2.. time 2 tgh dftar modul kot biase la awal sem1 an HAHA aku plak gile kerek time tu.. die yang kate wey sbb nyer HAHA ramai gle dak skola aku kt dlm clss aku 2 ade dlm 3 org kot HAHA punce nyer, die tnye aku time tu btol ke pe die wat.. aku ney plak bkn nk pandang ke hape wey HAHA lek je aku jawab "ta taw" HAHA tp siyez mende tu aku tak pasan lgsg..

hye atyn, awk la suke.duke.busok.hancing.kenyang.lapa saya taw! siyez syg awk sgt taw.. &&thx nk jdi kawan sy syg HAHA ta kesah la de mulot2 longkang panggil kte ayam la budak hitam la HAHA yg penting kite sgt bahagiye an HAHA thx jugak awk banyak kongsi susa senang nan sy.. awk la kamos tok test && quiz sy an HAHA awk la assgmt sy juge HAHA

tadaaa ney la makcik tuu!
sowie darl! curik pixh ney HAHA

ngeeee da ujong2 sem1 aku mule rapat nan due org makcik ney tp yg sorg jek kekal menjadi sahabat yang hebat && yg ag sorg tuuu HAHA biase ah time susa je nmpk kte org HAHA kn atin?? HAHA time kne buang kne hine kite la kutip die an yg HAHA xpela bnde da lepas pown so usah d kenang HAHA ayt x buley blah an wey HAHA && bermula la pesahabatan antare aku, atyn && aeda tuuu HAHA spe plak aeda neyh?? watak baru ker?? HAHA name die NUR HIDAYU BT ADINAN no matrik nk ker?? HAHA 08SKA08F2034 HAHA sebat je ah! so kte org pown berkawan la cam biase wey.. berkawan la kte org ney b3 weyh! 

wah! syg gak kt makcik ney! die la semangat aku bile gaduh nan bf aku yg kacak tuuu HAHA die ney siyez comel HAHA adeh! xley puji lebih sgt kang kembang plak die tu HAHA die ney pown cam org kuat && terpenting aku HAHA  de je gosip baru kompem laju je die smpi kan HAHA die ney pown de mslh ckit! mslh die kuat tacink HAHA aku penah marah die sal lappy wey pastuuu die nanges! HAHA wuuuu wuuuu sumpah! cian HAHA die neyh pown x bayak berkire nan aku wey.. jenis x kesah HAHA tp klau bab ponteng clss HAHA kaw bgi kt die ney HAHA kompem laju je die jawab ok jop ponteng HAHA 

okeyy la ney die makcik tuuu HAHA

haha cite classmate's ney ta abis ag yg.. HAHA mane ta nyer lepas je practikal masok nyer sem4 kte org yg ber3 ney menjadi ber5 HAHA spe agi klau x makcik sida 2 HAHA name full die plak NOOR SIDA BT HASSAN && NADIA ATIQA BT MAT ARSHAD ngeee nk d pendek kn cite sida nan atiq ney memg rapat wey HAHA mane de sida situ la ade atiq.. kte org ney rapat sal asgmt even asgmt slalu sida yg wt HAHA penah gak 1 kes tu kte org ney bergado sal asgmt HAHA knape?? biase la klau da name pown student an wey so sikap malas tuu xpenah hilang && sape yg wt kje lebih kompem ta puas haty an HAHA xpela da lepas pown kwn2 tp siyez memg sonok kwan nan dorg neyh! 


ney la dorg yg aku cite an td tu
atiq && sida

mungkin banyak gak suke duke yang kte org lalui bersame wey! tp yg bez nyer geng nan makcik sida ney.. die kalu xpuas haty ckp lepas je  HAHA atiq ney plak xkesah kaw spe die akan sound je! HAHA gyle hebat.. sida ney memg kerek habis kowt, tp die baik sbnar nyer okeyy! HAHA gile windu dorg weyh.. k la aku nk masok an pixh2 yg ade dlm lappy aku ney okeyyy HAHA sje nk wat tatapan tok korg HAHA


nk cite ckit sal pixh ney..
pixh ney ta silap aku housemate's aku time sem2 yg tolg snap an..
pixh ney time kt sg.wang konon2 nk ovenigt hape kot HAHA
last2 g tido uma NOR pastu..
;P

klau nk d kenang kn bayak sgt la  stowie aku nan makcik due org ney okeh HAHA 

ney lak nk bawak kua pixh nan classmate's yg buley kate geng HAHA



okey la korg ney sebahagian dari kngan kami HAHA
SUMPAH! windu dirg neyh! 
waaaaaaaaaaaaaaa** 
T_T
nmpk ta kte org ney sgt bagiye wey!
 HAHA tgok kami berlima okeyyy 
gle xwindu makcik2 neyh HAHA 

P/S: heyy korg la kenangan terindah aku time kt poli shah alam okeyy
korang la sahabat terhebat aku
b5 until end syg
g jawab final powwn sme2 an
study last minit pown bersame an
HAHA
eqa&&fika:korg plak lagi la aku syg!
korang la gelak tawe aku
korang gak airmate aku
;p

..................................................
akan bersambung kerana ta habis cite sal housemate's plak HAHA
thx reader's

apakah?

argh! siyez hangin neyh wey HAHA mane xnyer aku mintak mak aku baju baru tp mak aku ley bantai jawab ape taw wey "kaw ney ta habis2 baju kan!" "skang pilih baju ker bercuty??" sumpah kerek weyh time mak aku jawab tuuu HAHA lawak gak aku tgok mak aku hangin tp aku pown hangin gak! so nk pilih mane?? klau x jdi g bercuty memg kecewa an! adeh! ntah la bengang mey so aku pown mendiam an diri ney waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa** T_T HAHA ble pikir balik mane mak aku ta hangin nan aku an.. yela keje malas taw nk duet je HAHA pape pown aku sayang mama okeyy! lurf u HAHA arap2 wekend neyh berjalan lancar okey AMIN~

Thursday, December 23

perlu ka ada relationship dalam hubungan.takleyh ka kwn besa jah tapi rapat. kan better.aku rimas la dok minx2 couple ni.korang rasa cmna? =___="

HAHA len org, len pendapt mby?? tp bgi aku ble de relationship 2 mkne nyer org tuu milik kte.. mkne nyer TAK maw d kongsi kasih syg HAHA && mgkin nk jdi yg ISTIMEWA kot HAHA

Sunday, December 19

tagg dari eydaeydott!!

hye reader!!! today, cikpanjang ta jadi kua kerane hari yang mendung && sekarang syg cikpanjang tengah tersadai kt tepi jalan di sbb kan hujan.. HAHA kecian kt awk! alalalaala sy simpaty la yunk..  memandang an mlm ney aku tersangat lah free d sbb an menunggu si die sampai ke shah alam && text-ing aku so aku pown menyesaian tagg dri eydaeydottt lame tersadai d sane HAHA sowie la syg.. xde idea nk wat.. tapi mlm ney mungkin idea suda sampai HAHA thx tagg tok aku eh syg oi len kli tagg la banyak2 HAHA okeh la aku nk selesai an tagg ney tanpa membebel panjang.. weeeeeeee**

1.adakah anda rasa anda hot??
http://www.cute-smiley.comHAHA soklan cam kne btg hidong! ops! aku memg bajet howt bak kate laki aku HAHA sowie aku tak rase aku hot okeyyyy


2.update wallpaper anda guna sekarang.


3.cerita pasal wallpaper anda.
http://www.cute-smiley.comaku pakai ney sbb sukasuki HAHA lebih tepat sbnr nyer sbb windu kn die HAHA (kantoi suda!) pixh neyh membukti an aku begitu bagiye di samping si die HAHA


4.kali terakhir makan pizza??
http://www.cute-smiley.comlame suda.. xsilap aku tyme date nan die 2 pown last sem weyh HAHA


5.lagu terakhir anda dgr??
http://www.cute-smiley.comohh! parachute sbb die kol aku petang tadi HAHA


6.apakah anda buat selain selesaikan tagg ini??
http://www.cute-smiley.comberfesbuk && text-ing si die jela ^^"


7.selain nama sendiri, anda di panggil dgn nama apa??
http://www.cute-smiley.comsuda smesti nyer HAHA PANJANG, TUNGKAI, SOTONG, MUGET, KEDING, KEPENG ahh byak sgt! =="


8.tagg kepada 5 orang.
http://www.cute-smiley.comaku nk tagg kt mereka2 tpi aku xnk wat soklan kt bawah tuuuu HAHA sowie la yer!!
eada
eynafatmonster
- aisyahzafirah
ateen
rubyzaizi

9.siapa orang no 1 dengan anda??
http://www.cute-smiley.combuah haty merangkap kekasih gelap HAHA


10.katakan sesuatu kepada orang no 5.
http://www.cute-smiley.comwanna be my fwen syg???


11.no 3 ade hubungan dengan siapa??
http://www.cute-smiley.comargh! xtahu la wey... eyna, spe wey??? HAHA


12.bagaimana dengan no 2??
http://www.cute-smiley.comclssmate juge && bestie n0 3, btol kah??


13.kata-kata cinta kepada orang no 4.
http://www.cute-smiley.comreally mish u damn much syg! omg! kaw sahabat skola rendah kuh! HAHA


14.faktar tentang orang yang anda tagg
aeda;muncit&&chantek&&comel!
eyna;monster yg kechik tp aku xtaw die da besa ker skang HAHA
echa;HAHA mby die ah leader single line HAHA
ateen; pandai&&sopan! wah! sopan ker yg??HAHA
rubi;adeh! aku xtaw mungkin pengemar wane oreeeen! HAHA
selesai sudah!

Thursday, December 16

lepak-ing && movie!

hey reader.post kali ney pasal lepak-ing bersame family tersayang && buah haty terchinta!HAHA di sebab an budi baik si die bersusa pyah-an untuk book tiket tok sy 
HAHA cian awk la yg tpi awk memg baik sgt.. dri bukit raja smpi ke bukit tinggi awk tengok-an tiket 2 tok sy! HISH! kejam plak di situ! neyh sume gare-gare movie "hantu kak limah balik rumah!" adeh! berpusu-pusu weyh manusie kt bukit tinggi semalm tak kire yg tua && muda HAHA wah! kalah tyme sale kot! tak kesah la dpt seat tak bape nk best pown asl an dpt jek tgok movie tuuuu.. 
tadaaaaaaa! 
ney ah movie yg aku tgok tuuuu...


"oud of service"
ney kt tgv bukit raja
 HAHA 
bayang-an dari kol 5 lebih si die pergi sane semate2 nk book && xnak mgecewa an aku?? HAHA yekah??? mungkin juga! HAHA 
tapi nasib baik la cite ney memg ta mgecewa an okeyy!
 SUMPAH klakar! HAHA 
gelak tak hengat laki aku di situ HAHA mama aku pown pe kurang nyer bukan maen sonok ag die! HAHA memg enjoy la an smlm HAHA thx awk! syg awk syg!
 pe ag wey?? pegi la korg membanjiri panggung wayang d berhampiran 
HAHA memg berbaloi-baloi kowt HAHA

sebelom movie 2 mule.. sempat je pulak kte org ney mengedik an HAHA
biase ah tu sape tak ske bergamba an
HAHA
tpi tak best nyer abah aku x ekot sbb die kje plak
T_T


tadaaaaaaaaaaaa :)
neyh ah kegembira-an yg terpancar di muke kami
HAHA
nmpk bahagiye di situ kn??
okeyyyy la ney jek post tok mlm ney..

thx reader ;p

Monday, December 13

sifat anda dlm percintaan??


sifat anda dlm percintaan??
result ; ceria ;p
Anda seorang yang ceria dan easy-going...Pasangan anda bertuah memiliki anda.
http://www.cute-smiley.comeyh, ceria ker aku?? HAHA mungkin juge tidak! mungkin juge nyer wey.. sebb aku klau dpt bahan die aku memg ceria ah.. tp klau aku kne bahan blik pe jdi?? teeet! tersentap la HAHA huh! saya easy-going?? mby ot.. mungkin juge tidak HAHA sebb aku ney memg cerewet && memilih ckit HUH? itu la kenyataan nyer upss! pasangan aku bertuah memiliki aku?? mungkin juge tidak! sebab aku yang bertuah memiliki si die okeyyy. LURF U YUYUNK! (:

Sunday, December 12

kalau sayang tak semesti nyer bersama
klau cinta tak semesti nyer memiliki

kerna ku syg kamu ;)

seandainya kau ada disini denganku
mungkin ’ku tak sendiri
bayanganmu yg selalu menemaniku
hiasi malam sepiku
kuingin bersama dirimu


reff: kutak akan pernah berpaling darimu
walau kini kau jauh dariku
‘kan slalu kunanti
karena kusayang kamu


hati ini selalu memanggil namamu
dengarlah melatiku
kuberjanji hanyalah untukmu cintaku
takkan pernah ada yg lain


adakah rindu di hatimu
seperti rindu yg kurasa
sanggupkah kuterus terlena
tanpamu di sisiku
kukan selalu menantimu

kerna ku syg kamu
single  itu indah(!) kan? 
sigh**

Saturday, December 11

award lagiii!

yeah! award lagi HAHA ney adalah 2nd award aku T_T sdeh ah sbb bru due award an weyh HAHA tp thx sgt kt pemberi award ney. syg die sgt ah! thx aw eydaeydottt syg! tp agk pelek ah award kli ney weyh da bgi award dok diam2 xley kah syg? HAHA neyh kne jawab soklan plak eh?? HAHA okey ah tnpe melengah an mase2 yg terbuang ney.. mey aku jawab soklan tu eh..


neyh la award yg d tag oleh syg sy tuuuu...
thx skali lagi kt awk aw

http://www.cute-smiley.com1) pendapat tentang blog anda sendiri?
; agk selekeh && perlu d baiki maklum ah bru blaja an :)


http://www.cute-smiley.com2) pendapat anda tentang org yang bgi award ney pulak?
; haha nk jujo ke ta? huh! blog eydaeydottt yer? comel sgt la wey! kdg2 agk jelez HAHA


http://www.cute-smiley.com3) sayang ke tak sayang eh kt saya? && kenape?
; HAHA xsayang ah sbb slalu kne buli weyh! neway, die baik org nyer :) (saje ayt nk mntk award ag) HAHA 


http://www.cute-smiley.com4) barang yang korang nak sejak dari dulu lagi??
; wah! nk pegi jepon bersame cik abg aku && ini permintaan die aw HAHA eh barang ker tu HAHA)


http://www.cute-smiley.com5) spe blogger yang paling rapat dgn kamu?
; suda semesti nyer si pemberi award la && himmymarukuchan sbb aku xramai mber an HAHA (tp rapat ker HAHA)


http://www.cute-smiley.com6) tag pada 3 org pastu nyate an name dorg?
fatyn
him
cikhutankabut


p/s: tok syg2 yg d tag sila la trime award ney nyer && slamat menjawab







Friday, December 10

awk terindah!

okeh. saje nk update blog malam ney. memendang an aku da lme gle x update blog && ta de mende nk wt da. bek aku update blog aku yg selekeh ney ryte?? HAHA dari aku mengadap  fesbuk yang macam hareeem tu kdg2 buhsan gak. maklum ah kawan2 terchenta sume da blik ke poli tok menerus an pengajian mereke an HAHA Okey la entry aku kli neyh sal "awk terindah" wah! msty ade yg tertanye2 an. pe mende la yang indah sgt tu.. HAHA post kli ney memg ade kne mengene ngan sesorg yg aku teramat hargai.sayangi&&chentai.. (wah! xley blah an) 


straight to the point. sepatot nye entry ney aku da pampang an kt blog aku smlm. tpi nk wt cam ane d sbb an jri ney gatal nk tekan memacam sume post yg aku da karang ckop pnjg tu sume jdi hape wey HAHA sbnr nye aku tergerak haty sgt nk wt entry sal "awk terindah" ney sbb aku bebtol terharu dgn sikap si die.. kat sni aku bkn nk propa la tp haty aku tersentuh gyle dgn sikap die HUHU mane ta nyer dlm kesibukan (sibuk ke yg) minggu kuliah yang da bermule ney. die still terpikir nk jmpe aku.. die masih mencube mencari ruang && kesempatan untuk jmpe aku.. thx awk :) && bkn niat sy ta nk jmpe awk. tp sy cian kn awk :) msti awk sibuk sgt an.. xmo susa an awk la..


smlm awk text-ing sy cam slalu. awk kte awk rindu. awk taw ta tyme tu ta dpt sy nk gamba an betape bagiye nyer sy. yer! bkn ta penah awk ucap an kte-kte rindu awk tu tp sy agk terharu ble awk kte awk windu sy sgt. awk sunyi ble sy ta de.. hurm. sy mntk maap sbb ta dpt nk teman awk cam slalu. sy taw awk msty rase khilangan sy an mane ta nyer dri sem2.sem3.sem4 kte slalu berkepit bersame. bak kate perpatah mane ade awk di situ ade sy an awk :)


d sebab an terlalu syg kt awk. sy slalu berade d smpi awk ta kire ar awk tgh susa ataw senang an. sy ta penah nk jao dri dr awk tiap2 hri sy akn jmpe awk. smpi practikal pown kt shalam sbb pnye syg la kt awk. HAHA awk pown cam tu an? atau ske-ske je practikal kt shalam HAHA (teet! no komen!) awk la lapa sy. awk la kenyang sy. sbb klau xde awk spe nk teman sy makan. HAHA awk taw ta sy windu nk dgr hon merc awk ble smpi kt uma swe sy HAHA bak kte dak2 uma swe sy "pnjg, bhai roty da smpi" HAHA ta sempat sy nk text-ing awk soh tgu kejap mesti dak2 uma sy d jerit kt bawah kte kt awk "bhai,ta nk bli  roti" HAHA tp cam ane lak reaksi awk klau sy lmbt tuwon eh? HAHA awk je taw an 


hey awk, awk ta penah merungut klau sy mntk tolg kn. awk slalu ekot an ape yg sy nk HAHA awk xpenah kte ta nk klau sy ajk lepak ngan mber2 sy btol ta? HAHA mber2 sy mber2 awk juge. ilang rse malo awk  sbb nk jge haty sy an. em terharu nyer sy. klau la penyeri klau lepak-ing nan mber2 sy.. awk taw ape mber2 sy kte klau ta de awk? um! meyh sy g taw awk eh "em! buhsan ah wak ta de wey. pnjg ajk la wak lepak skali, die 2 da jdi geng kte skang" HAHA kdg2 klaka jugak awk ney an.. awk slalu bahan sy tp  cepat-cepat awk mntk maap sbb awk tkot sy tershentap cam kerang bushok! HAHA



tp ble smpi turn awk lak ajk sy lepak ngan mber-mber awk. cam ane eh sy hwb?? HAHA kompem awk berhangin je ngan sy an.. ade je ayt langsi yang kua dri mulot sy an HAHA "xnak la!" "maleh lah" "xske lah" HAHA kadg2 mende-mende cam tu pown ley wt kite gado an awk :) HAHA kte ta kn kua ble kte gado je an tp sy rase pas kte baik tu kompem kua gak an ta kesa la kol1 ke kol2 ke HAHA wah! ini la tyme2 sy akn d bahan oleh dak2 uma (tp sy taw dorg sakat sbb syg sy) HAHA klau da gado 2 abeh ah 1 uma la dpt bahane sy 2. mane x nyer ilang la gelak tawe sy yg mengilai2 cam ponti ney HAHA ilang la juge kate2 sy ney awk HAHA


berbalik cam ane kte ley kapel HAHA ramai sungguh yang heran an HAHA politeknik shah alam ah menjadi saksi chinte kte owg ney mule berputik. HAHA perkenalan dri zaman skola memg aku x sgke akhir nyer ley jdi sebuah ikatan yg agk serius skang.. yela ramai yg pelik cam mane kte ley d gelar sbgi KEKASIH skang an :) em mungkin ade hikmah tyme kt skola dlu && mungkin juge klau kte mule dri dlu msty kte x kekal cam skarang an awk HAHA thx awk. sy beruntung sgt dpt awk && sy bagiye sgt dpt kenal awk sejaoh ney :) 


kdg2 awk ney pelek taw tp ade juge persamaan antare kte HAHA persamaam kte. kte xske org len kcu hak kte betol x? HAHA awk bnyak mengajar sy erti menghargai sesorang :) thx skali lgi tok awk.. awk nk taw, awk la suke.duke.tawe.nanges.bahagiye.gembire sy skang.. HAHA sy syg awk sgt.. sy nk jadi yg halal tok awk (cewah! tp klau ade jdoh ape sala nyer an :) )


HAHA abis suda idea aku wt mase ney. post ney utk si die && xde kne mgene nan spe2 pown HAHA klau korg ta ske tu korg pnye hal HAHA lege dpt luahan kt sini skurg2 nyer die nmpk ape aku wt ble aku memanjang un9 smpi lupe an die HUHU sbnrnye xde niat nk wt u trase la yunk. sowie klau u rse i jao an dri awww yuyunk! HAHA (nmpk gedik d situ) k la ney jek tok mlm ney(!)


hey! masih x nmpk d situ siape yang terindah seperti sy mksod an tu an HAHA die la buah haty tengit sy MUHAMMAD SHAFIQ BIN WALAILI. thx awk sbb da bgi sy kenangan yang begitu indah sepnjg mengenali awk! 

tadaaaaaaaaaaaaa die la org nyer(!)

.................................................................

thx reader ;p

Saturday, December 4

contest pixh paling chill

http://www.cute-smiley.com post kli ney psal contest gamba paling chill yg d tag dri eyda eydot yang shengal tuh.. HAHA && contest ney d anjor an oleh cik hutan kabut adeh seram nyer name yg HAHA && mslh aku stil la sme xde pown pix yg chill bagai HAHA neway, thx la cik hutan kabut sbb anjor an contest ney.. HAHA


k lah tok sebarg pertanyaan korg ley clik kt cney yer :)
bek la mey aku tnjok an pixh yang aku nk pertaroh an HAHA
TOING toing TOING :)

haha ney pown die keyyy
tagline; kami mulot puake heeeeee, anda?
cale fabret; purple juge la yunk :)

yang g tag ;
1) eda syg
2) syoda

Friday, December 3

ikan lage? haha

haha ikan lage?
http://www.cute-smiley.com ye ikan lage la wey... aku dpt ikan lage wane biru kot.. dpt mlm sblom anniversary aku aw.. nk taw spe bli an tok aku?? ABAH aku aw.. nk tgu laki aku bli an HAHA die bawak tgok je T_T haha &&`name ikan aku ney bubly HAHA buwok an.. yela buwok sme ah cam tuan die.. nape aku bgi name 2 kt die.. ntah sbb ske je kot.. egt nk je bgi ugly tp xsmpi haty dey... n xde sbb yg kukoh.. HAHA tp siyez aku hapy sgt2 de minatang 2.. takot gak kang mati sbb terlebih makan.. sbb aku bkn rety jge minatang 2.. HAHA  klau nk arap an aku bele kucin? xpayah ah yer.. aku yg lari tgok kucin 2.. HAHA ag la klaka.. arap pnjg je tp takot kucin.. tp aku xde ah penakot sgt cam kak yan.. bkn kucin je die takot mak ayam pown die takot.. HAHA cian awk an.. neyh ah minatang pertame yg aku ase nk bele okeyyy.. ikan 2 xpnjg pown cam tuan die HAHA Neway, aku xkesa ah klau de yg dengki pown nan aku.. ade aku kesah ker?? ooooh HAHA yg sgt penting aku da ade mende nk belek2 ah pasney kah3 mby aku xbowink ah sbb si die pown da nk mule clss nex week an.. tp ikan x sme cam die.. ikan xmuley becakap pown.. adeh.. xley jdi gak.. so kte tgok an je.. bpe hari atau bulan atau taon ikan ney bertahan nan aku an.. HAHA
 haha okey la ney die ikan lage aku aw.. 
tp aku agk pelek sgt..
ikan ney xkembang pown klau tgok cermin..
xde pown gaye nk blage wey.. asl huh??
emm pelek ah..
http://www.cute-smiley.com
...................................